Jump to content

X missing when attacking too soon


Recommended Posts

Bug report

 

Error: The pop up window when attacking too soon is lacking a cross to close it.

 

Browser: Chrome 28.0.1500.72 m

 

 

Scenario: When I attack a player before the wait timer is over

(*** You recently attacked this player. YOu can attack it again only after 3 minutes and 53 seconds)

The pop up window is lacking a cross to close it. Reloading is the only on tech way to get it too close.

 

Additional error information:

My console error log gives me this:

  1. Uncaught ReferenceError: hidePopWin is not defined

Yet using the console to manually call it afterwards (by typing javascript:hidePopWin();) does call the actual function as well as closes the pop up window.

 

Link to post
Share on other sites

 Unsure if still needed but well, screenshot

 

Indeed a weird css thing, the whole button is in an invisible area.

Even weirder, turning off overflow-x and overflow-y (as seen on image 2) on popup inner drags the entire thing down back into the visible area.

md-error.jpg

Link to post
Share on other sites

Its a quirk (read bug) with chrome with if you have a href link being # on a page that its delinking from then it drags it all up and makes it disappear.

 

Long story short, i need to change any place that breaks it, pressing the X button will always make sure it wont break.

 

But pressing buttons like close, MAY break it. Iv fixed the PM page, by pressing close it shouldnt break, but if you find any links that do break it, and make the X disappear, please say them so i can fix them.

Link to post
Share on other sites

Pm, daily progress and battls lost their X in chrome
Sometimes papers as well with their close button

So the close button works fine, you press close, then you re open, and it doesnt work?

 

Because im not seeing that.

 

From what i saw with PM's, if you pressed close, the next time you opened any page, it would break. So i need you to identify which links are breaking it?

 

Can you be more specific?

Link to post
Share on other sites

Never mind, I think it was just my tired mind not getting things straight 

 

I still encounter the dissapearing when going through the combat routine however. 

I attack someone, pres close on the combat.

Then attack him again, get the you must wait bit and it will be broken.

Edited by biermann
Link to post
Share on other sites

Never mind, I think it was just my tired mind not getting things straight 

 

I still encounter the dissapearing when going through the combat routine however. 

I attack someone, pres close on the combat.

Then attack him again, get the you must wait bit and it will be broken.

Thanks for that, i will look into fixing that :)

Link to post
Share on other sites

Never mind, I think it was just my tired mind not getting things straight 

 

I still encounter the dissapearing when going through the combat routine however. 

I attack someone, pres close on the combat.

Then attack him again, get the you must wait bit and it will be broken.

Should be fixed, anything else you find?

Link to post
Share on other sites

This player entered story mode. 
You can not continue this fight.

 

one close, then it breaks

 

 

edit: another one, open your messages, then open any message, click close to shut it down and it will break too

 

edit edit: after sending a reply, press cancel. Will do the same thing as close and break it.

 

(ps not trying to pressure for a fix, just jotting them down as I run into them)

Edited by biermann
Link to post
Share on other sites

This player entered story mode. 
You can not continue this fight.

 

one close, then it breaks

 

 

edit: another one, open your messages, then open any message, click close to shut it down and it will break too

Thanks! Will look into this tomorrow!

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

I have the same problem as biermann. Sometimes when I try to attack another player, the red "x" close sign disappears. I have to reload website to get back to previous screen. 

 

 

I noticed that long since and it still  occurs. 

 

I use Chrome 30.0.1599.69 m

 

It happens when I use not only Chrom, but also on Firefox and Opera (latest versions). 

 

I will attach screen as fast as I can.

Link to post
Share on other sites

I played around with those pop-ups, and I repeated couple of 'creature-recruiting' and 'messages' pop-ups, closing them on the "X" or the "close" button, and after a 4th or 5th time they got broken.

 

Maybe it has something to do with how fast you close them, being too fast (relatively), breaks them because something hasn't loaded...?

 

Edit: Well, it isn't speed... Tried opening messages twice in a row and waiting a while... Second time is broken already.

Edited by Rhaegar Targaryen
Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...
  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Forum Statistics

    16,146
    Total Topics
    177,846
    Total Posts
  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Recent Event Reviews

×
×
  • Create New...