Jump to content

Recommended Posts

5 hours ago, lashtal said:

Hi, I'd like to report a bug in PM system.

When browsing through PMs I received, I cannot see my answers anymore.

When I click on "your reply" I get this: [object Object]

Thank you

I don't get this message. I can view my replies with no issue. Did you try on a different browser? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, lashtal said:

Usually I use Firefox, and that's how I got that issue.

Safari works fine, I can see both my answer and the original message.

I'm using that new Microsoft edge or whatever it's called. Everything seems fine with all my messages. I can view the original, or reply with no issues. 

Also works fine for me on chrome. Maybe something to do with the browser your using ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Forum Statistics

    15,832
    Total Topics
    173,490
    Total Posts
  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Recent Event Reviews

×
×
  • Create New...