Jump to content

Recommended Posts

Hey, I tried to log in and it said the letters I put in at the bottom  were wrong. I for sure put them in correctly, I did it twice said I had to wait 14 minutes, did it again after that time and it said I was wrong again. Is there an issue? Please help. thanks. Sincerely,

-TwistedDeath

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thats a commonly occuring but oddly absent lately glitch that happens on occasion.

Basically, the captcha (from my experience) loads twice, and thus the first one you can see is incorrect.

To fix it all you have to do is hit the refresh button on the captcha image after the whole page is done loading.

Then type it in and youre good to go.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, TwistedDeath said:

Hey, I tried to log in and it said the letters I put in at the bottom  were wrong. I for sure put them in correctly, I did it twice said I had to wait 14 minutes, did it again after that time and it said I was wrong again. Is there an issue? Please help. thanks. Sincerely,

-TwistedDeath

You dont have the MD toolbar do you?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Forum Statistics

    15,832
    Total Topics
    173,490
    Total Posts
  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Recent Event Reviews

×
×
  • Create New...